onsdag, mars 20, 2019

En annorlunda upplevelse

En vanlig dag på jobbet med undantag från att jag gjorde en kort dag. Promenerade med tjejerna på lunchen och sedan lite mat i magen och ytterligare en timmes jobb sen checkade jag ut klockan 14.

Åkte hem och bytte om och hade sedan tänkt springa själv men tjejerna fick hänga med. Blött och slaskigt efter vägen så jag var ändå tvungen att gå lite här och där så då funkade det. Efter rundan så blev det en dusch och sedan kom Henke också hem från jobbet. Bytte om och tog sedan tjejerna på en kort rastning innan vi blev upphämtade av Lasse som skjutsade in oss till stan.

Därifrån åkte vi tillsammans med Seija, Pia och Birgitta till Valsta. I Valsta finns en restaurang “Ristorante da Carlos”. Idag var det damlogen som var på utflykt men för att komma upp i antal för att restaurangen skulle öppna så fick Anders M och Henke också följa med.
Restaurangen ligger i ett hus på gården, mitt i ett bostadsområde. Hur mysigt som helst! Å maten sen!!! Helt fantastiskt god!
Vi åt:
Nidi di rondine gratin
Nidi di rondine gratin con parmigiano, Gratinerade svalbon med parmesanost
Risotto di mare
Risotto con frutti di mare e Spumante, Skaldjursrisotto i champagne
Involtini di vitello
Involtini di vitello con prosciutto e formaggio al cognac, Involtini kalvschnitzel med parmaskinka och schweizerost i cognacsås
Gelato al caffe
Gelato al caffe con crema di liquore Strega, Glassbakelse med kaffe, grädde och Stergalikör

Utöver fantastisk mat så bjöds det på sång och musiktävling med vinvinster. Det blev en hel del vin på en kväll men oj vad trevligt och mysigt det var!




Hit hoppas jag verkligen att vi kan åka tillbaka fler gånger men det förutsätter att man får ihop ett gäng på minst 12 personer.


Inga kommentarer: