torsdag, augusti 23, 2007

Dålig uppslutning bland Tollare

Blev ett besök hos hälsocentralen idag för att dokumentera nacksmärtorna sedan krocken. Några bestående skador TROR jag inte att det blir men för säker hetsskulle vill jag att spänningarna finns dokumenterade hos sjukvården om det skulle komma nått i efterhand.

På eftermiddag tog vi emot teknik för tjejer. Var ganksa ointresserade tjejer så det blev en lite seg tillställning.

Efter jobbet och lite vila så gick vi en promenad med vovvarna. Precis när vi skulle gå får jag ett telefonsamtal som säger att tollingjaktprovet i sundsvall är inställt pga för få anmälningar. Det är SÅÅÅ trist att inte fler anmäler när det anordnas nått här uppe och det är trist att inte sörlänningarna kan tänka sig att åka lite när det alltid är vi norrläningar som ska åka å då är det så självklart att man ska vara med. Med tanke på intresser av Workingtestet på tollarspecialen så är det väl konstigt om det bara kommer in 7 anmälningar till ett helt prov när det bara ordnas totat 4 (!!!) tollingjaktprov i hela Sverige. Nä trist, tollarägarna måste skärpa sig!!!

Tipsade om att ordna dubbelprov nästa år, då kanske fler åker längre om de får starta på 2 prov samma helg. Hoppas man annammar det och att det blir genomförbart och populärt.

På kvällen cyklade vi ner på "Citykul" och käkade på en restuarang. Det var alldeles fullt med folk på alla restauranger så vi stannade på första bästa stället som ligger alldeles intill scenen. Åt gått och gick sedan vidare en sväng och konstaterade att det var fullt över allt. Avslutade kvällen med ett glas vin på Gyldene laxen där vi ätit tidigare på kvällen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja visst blir man besviken!!? Fattar inte varför inga fler var intresserade?! Att man inte tar chansen att vara med då det är så få tillfällen det anordnads häromkring... TRIST!!! :(