fredag, oktober 26, 2007

Början på en skön effektiv helg

Dagen började med en rejäll sovmorgon. Det var evigheter sedan jag sov ända fram till 09:30 utan att vakna till en enda gång men det hände idag och skönt var det. Tog det sedan lugnt och åt frukost och gick en sväng med hundarna inna vi åkte ner på stan vid 13-tiden. Inhandlade ett par nya Gore-Tex kängor och när vi ändå var igång så inhandlade Henke ett par också, äntligen!!! Han har i flera år pratat om att han borde ha ett par rejälla vinterkängor eftersom han altid fryser i sina gamla militärkängor som det förvisso inte är nått fel på men som inte är särskilt varma.

Efter stadsturen tog jag med hundarna på en långpromenad i skogen och sedan ut på golfbanan. Där körde jag lite lydnad med dem. Blev fot (possitionsträning) och STÅ träning eftersom både Humla och Neo har en förmåga att vrida sig om man gå bakom dem när de står. Gick bara fint och Neo är sååå taggad att jag faktiskt börjar tro att han ska få till en bättre fot framöver. Har ju tänkt att jag ska se till att få upp båte Humla och Neo till elitklass nästa år så vi får väl se... Efter den korta men intensiva träningen gick vi vidare ute på banan och sedan hem.

Hemma lagade vi iordning en god paj emd fetaost, oliver och soltorkade tomater. Till den gjorde vi en grönsallad med avokado och pinjenötter och serverade det hela med lufttorkad skinka och vitt vin, SMASKENS!!!

Stegräknaren visade idag nytt rekord sedan jag började ha den på mig. Den visade 13458 steg när jag gick och la mig.

Inga kommentarer: