lördag, februari 02, 2008

Doktorsvillan

Dagen började idag med rejäll huvudvärk och illamående. Blev en seg morgon men åt i alla fall frukost och gick en sväng med vovvarna innan jag duschade och la mig en stund för att pigga på mig. Åkte sedan ner en snabbis på stan och bytte kameraväskan och handlade lite mat. Väl hemma tog vi med hundarna och mamma och pappa såklart och tog en promenad till Thomas och Maggan för att fira Thomas med tårta och go´fika!!!

Emil och Amanda är mäkta imponerade av Neo och Humla och Neo fick leka med boll i säkert en timma. Vi stannade inte så länge eftersom vi skulle gå hem och sedan göra oss i ordning för att gå ut och äta den riktigt födelsedagsmiddagen. Mamma och pappa bjöd på 3 rätters middag på Doktorsvillan, en restaurang inrymd i en pampig villa vid Piteås gamal psyksjukhus som förövrigt också är en rejällt pampig villa. Överläkaren bodde tidigare i den villa som nu inrymmer restaurangen Doktorsvillan.

Middagen blev en förrätt med röding, varmrätt med oxfilé och Chevreknyten och efterrätt med Creme Caramelle. Himla smaskens var det och dessutom är det så lugnt och mysigt på den här restaurangen eftersom man sitter i små rum vilket gör att man sitter väldigt ostört.

Efter maten tog vi en promenad till Thomas och Maggan som bor ganska nära restaurangen och där blev det tilltugg och lite vin. Kvällen avslutades med många skratt till barns kloka ord och diverse saker.

När vi kom hem till svartudden gick vi såklart först en sväng med vovvarna och sedan åt vi lite korv och drack nått glas vin innan det var dags att krypa till kojs eftersom vi ska köra hem i morgon.

Inga kommentarer: