lördag, december 19, 2009

Halvdag och svinkallt

Idag blev det en annorlunda dag helt igenom. Först började det helt normalt hemma men väl på jobbet så blev det lite efterdyningar efter gårdagens "föreställning". Lite grejer som skulle bäras tillbaka, lite grejer som skulle diskas osv.

När vi kom till förmiddagsfikat så blev det lite "julmys" med julskinka och vörtlimpa tillsammand med några från nämnden.

Lite jobb blev i alla fall utfört mellan 09:30 och 12:30 men sen hade jag tagit ledigt resten av dagen. Det var rejällt kallt när jag åkte hem, närmare -20 grader!!! Solen sken och med den fina vita pudersnön som kommit så var det sååå fint ute. Tog därför med mig hundarna ut på golfbanan så att de fick räja lite i djupsnön å jag passade såklart på att ta lite kort. Nu var det julkortsläge men vad hjälper det? Julkorten skickades ju igår...














När jag kom hem åt jag lunch men sen kände jag mig så fruktansvärt trött så jag var tvungen att krypa till kojs. Såklart ringer telefonen och annat så jag vaknar titt som tätt men en välbehövlig vila blev det hur som helst innan det var dags att bärja piffa upp sig. Ikväll stod det Voith-fest på schemat!

Jag och Henke körde ner bilen på jobbbet. Tanken är att den ska tina lite så kan vi tvätta den i morgon. När vi åkte ner på stan var det -26grader!!! Vi blev sedan hämtade på jobbet och åkte till Eva-Lotta som bjöd på drink och snittar, mycket smaskigt!!!

Strax färe klockan 19 åkte vi ner på Stadt där det bjöds på julbord. Måste medge att maten var verkligen under all kritik, inge vidare alls!!! Men jul att nya chefen var lite frammåt och firade lite kollegor som jobbat i 25 år och anordnade dessutom lite aktiviter som "SÅ ska det låta", Körslaget mm så det var skoj.

Såklart fick jag ont i skallen så jag liftade hem med en annan fd Pitebo. När jag kom hem vid 23 tiden efter att ha hämtat hundarna hos Roland och Gunilla så noterade jag att det var 17 grader nere i huset och bara 14,8 grader uppe i sovrummet. Brrrr vad kallt det var!

Inga kommentarer: