onsdag, november 10, 2010

Idag/inatt kom vintern

Japp, vaknade och hade äntligen sovit bra så jag passade på att ligga något längre än vanligt. När jag sedan kom upp och hade duschat så konstaterade jag att vintern hade anlänt. Ca 2 dm snö hade fallit under natten och nu var det nollgradigt. ENORMT tung snö så det blev till att borsta av bilen och skotta mig fram till postlådan nu på morgonen men resten får ligga kvar tills ikväll.

Full fart på jobbet och ytterligare 30 minuters övertid. Stannade också till på Kappahl och returnerade mina nya jeans som gått sönder i dragkedjan. Det gick alldeles utmärkt och jag har nu ett nytt par.

Väl hemma var jag så hungrig att jag inte orkade skotta utan lite mat i magen. Gjorde ugnsbakad falukorv med senap, ost, äpplen, tomat och lök. Mätt och belåten gick jag ut och skottade men nu fick jag rejällt ont i ryggen. När jag sedan promenerade med hundarna högg det till mellan varven vilket resulterade i ett AJ från min sida. Folk som var ute och skottade måste undrat vad jag höll på med.

Tillbaka hemma hade klockan hunnit bli 21 å det var bara till att sticka ner på station och hämta Henke som kom med tåget. Han har varit i Wien och Rumänien.

Jag somnade tämligen fort när vi väl kom hem...

Inga kommentarer: