onsdag, april 13, 2011

Nämnd och huvudvärk

Full fart även idag. Förberedelse inför nämnden på förmiddagen och sedan nämnd fram till klockan 17 på eftermiddagen. Kan verkligen kostatera att denna nämnd är mera snacksaliga än tidigare. Känns som om det verkligen finns ett genuint intresse hos många av nämndsledamöterna vilket gör möterna mycket intressanta även om diskussionerna ibland drar ut på tiden och ibland hamnar lite på sidan om men så är det väl alltid när man sitter och diskuterar i grupp.

När jag kom hem hade jag rejällt ont i skallen så jag la mig och sov en stund medans Henke deklarerade vilket jag gjorde redan igår. Promenaden med hundarna blev av första klockan 19:30 och jag var ute och gick i drygt en timma. Humla var hopplös idag, stack hela tiden efter vilt och lyssnade helt värdelöst på mig. Fick ta ett rejällt snack med henne vid ett tillfälle.

När jag kom hem gjorde vi en riktigt tiktigt god middag. Henke grillade kyckligfilé och till det åt vi Coleslow-sallad och mangosås. Mmmmmmm!!!! Middagen blev sen så vi hade ätit klart först klockan 21:30 så det kändes som om kvällen blev rätt kort.

Inga kommentarer: