onsdag, november 02, 2011

Arbetsmiljöverket och snälla vovvar

Idag var arbetsmiljöverket på inspektion hos oss på miljökontoret. Inspektionen fokuserade på Hot och våld och det var egentligen inget nytt som framkom. Vi kan bara hålla med!

Tyvärr blev det en 5 timmars förmiddag vilket betyder att Vinna var rejält upprörd när jag kom hem. Den magiska gränsen går någonstans runt 4,5 timmar. Fyra timmar "ensam" funkar hur bra som helt, men fem timmar blir för mycket. Bestämde mig för att skippa buren i morgon så att hon kan vara med de andra hundarna också. Vi får se hur det går...

Jag gick en liten koppelpromenad med Vinna på lunchen. Jag tycker hon får riktigt bra och jag är väldigt noga med att hon ska förstå att det är på min vänstra sida som hon ska vara och dessutom i jämnhöjd med mig. Hamnar hon fel så låter jag henne själv komma på vad jag väntar på... När vi kom upp till grusplan så var där två småkillar som spelade bandy å det tyckte vinna var lite läskigt så vi gick dit. Tittade på när de spelade på ganska nära håll. Gick förbi en sväng, gick tillbaka åt andra håller. Tittade lite mera och gick förbi en tredje gång innan vi fortsatte vår promenad som gick bara fint.




Efter lunchen tog jag med hundarna i bilen och åkte upp i skogen. När Neo skulle hoppa ur bilen var han lite för på G så han gjorde en vurpa och skrek till rejält och stod sedan på tre ben. Jag går fram och känner idanom benet och frågar honom hur det är å då svarar han "bara fint" och travar iväg som om ingenting har hänt. Phu!

På eftermiddan fick hundarna sitta i bilen och det verkar fungera alldeles utmärkt. Alla tre är lugna och tillfreds med att ligga nära varandra i bilen vilket de inte gör så mycket annars. Skönt med hundar som trivs i bilen!

Direkt efter jobbet åkte jag för att köpa nya lyktor och nya gardiner men jag gick bet trots besök på 5 olika butiker.

Väl hemma blev det en långpromenad med storvovvarna och sedan middag. Fixade lite SSRK grejer och uppdaterade sedan bloggen med lite bilder sen slappade jag framför tvn. Vinna var rätt trött idag tror jag.
Alla vovvarna avmaskades förresten idag. Storvovvarna har inte avmaskats på flera år så jag tyckte att det kunde vara lämpligt att göra det nu när jag ändå skulle köpa avmaskningsmedel.

Inga kommentarer: