fredag, november 16, 2012

Husköp & fest med jobbet

Idag blev det jobb som vanligt  men efter lunchen var det dags att skriva på handlingarna för det vårt projekt 3 som är ett nytt hus. Vi kommer att flytta ifrån Idenor och istället bosätta oss i Nordenholm, 8 km öster om stan. Ett enplanshus som ligger enskilt mot skogen.

I och med att handpenningen är lagd är det nu offentligt så vi måste se till att få ut vårt hus nu. Full rulle blir det men hoppas och tror att det inte ska vara några problem att bli av med det då det ju ligger i ett attraktivt bostadsområde.Världens mest lättskötta hus är det också och inte finns det nått direkt som kan gå sönder heller så tryggare kan man väl inte bo. Ingen panna eller varmvattenberedare eller liknande och ingen källare som måste dräneras om osv... Himla billigt och lättskött boende med andra ord och såna hus borde ju inte vara några problem att sälja.

Lättskött Villa i Idenor till salu !!!


Efter jobbet idag var det dags för fest och till Henkes glädje fick respektive följa med den här gången. Att festen dessutom var på Per-Jans gården gjorde ju inte det hela sämre då den gården bara ligger 100m från vårt hus. Mycket praktiskt!!!

Helena och Emma hade organiserat det hela och gjort det till ett knytkalas där alla var delaktiga i arrangemanget. Temat var Svenska högtider och man hade blivit tilldelad ett tema men var ovetande om att alla hade olika teman. Kul grej och dessutom en praktiskt lagindelning inför kvällens aktiviteter.

Vi hade midsommar med kransar i håret sedan fanns det kräftskiva, jul, lucia, nyår, påsk och haloween också...

Till välkomstdrink bjöds det på glögg och pepparkakor med ädelost.

Förrätt var västerbottenpaj med kräftstjärtar

Till varmrätt fick alla konstruera sina egna grillspett och grilla dem på kolgrillarna ute på gården. Till det serverades sallad, potatisgratäng och bröd.

Efterrätten blev en valnötspaj med glass.

Under middagen fanns det häften med små klurigheter som skulle lösas och efter middag blev det paketlek och Alias. Kvällen avslutades vid midnatt.

På vägen hem mötte vi Gunilla som tagit hand om hundarna under kvällen så hon rastade dem och kom sedan över och drack en öl innan vi gjorde kväll vid 2-tiden.

Inga kommentarer: