måndag, oktober 14, 2013

Börjat träna vinterns draghundar

Idag efter jobbet, efter att ha mätt cesium större delen av dagen kände jag att jag var tvungen att börja träna mig själv. Har aldrig vägt så mycket och varit i såå dålig kondition som jag är i nu. Det är hög tid!!! Tyvärr hade jag ont i kroppen, ont i skallen men det gjorde å andra sidan att jag kände mig desto duktigare när jag bytte om, tog på hundarna drag selar och gav mig ut för att springa. Humla sprang på sidan om mig men Vinna var riktigt duktig på att springa framför. Inte så att hon drog men tillräckligt långt fram så att kopplet inte hängde ner i backen.

Sprang genom byn och när jag vände så intog helt plötsligt Humla en position snett framför mig. Det finns hopp men jag tror ändå att om nån utav dem ska bli draghund i vinter så är det ändå Vinna. Båda sprang sedan framför mig med hyffsat sträckt koppel hela vägen hem…. Tummen upp

Tjoho, för första gången på jag vet inte hur många år så har jag varit ute och sprungit. När jag mätte upp sträckan så visade det sig vara 3,8km. Hade tänkt springa 2,5-3km men jag orkade tydligen mera… Stolt!!! Rullar runt på golvet och skrattar

Hemma blev det lite sit-ups och stretching och sen blev det en varm dusch innan jag satte igång med middagen. Idag blev det sprödbakad torsk och pressad potatis.

Även idag däckade huvudvärken mig så jag låt hela kvällen trots att jag hade tänkt uppdatera bloggen för helgen men det får bli nån annan dag.

Inga kommentarer: