tisdag, november 19, 2013

Play-off avgörande mellan Sverige - Portugal

Alla pratar om ödesmatchen mellan Sverige och Portugal så vi får väl se hur det går i kväll.

Dagen spenderades med skrivelser och ytterligare cesium och radonmätningar samt vattenprover. Även idag blev det en lång dag fram till klockan 17:45.

När jag var påväg hem så ser jag plötsligt blått blinkande ljus bakom mig. Jag stannar efter Rogstavägen vid en avfart och släpper förbi en polisbil. Harn slår av blåljusen men jag blir så nyfiken på vad som hade hänt att jag körde efter. Det visades sig att en bil voltat efter Rogstavägen så det var stopp i trafiken. När jag hade konstaterat detta vände jag och åkte hem och gick med hundarna istället. Eftersom Henke är borta så blir det en kort promenad för att Neo ska kunna hänga med.

När jag kom tillbaka tränade jag därför lite fotgående med Vinna ute på gården. Testade också ställande och läggande under gång samt körde lite framförgående mot en boll.

Humla fick också köra lite fotgående men i huvudsak med ställande, läggande och sättande.

Sista biten av silltårtan fick bli middag även idag och sen satte jag mig och sorterade papper och räknade pengar för att kunna göra Ogmion logens bokföring för 2013. Phu! Stämde sånär som på en krona, härligt!

Inga kommentarer: