onsdag, augusti 20, 2014

Effektiv och motionsrik dag

Idag var det verkligen full huggning! Jobbade och tog några “checkpoints” både på väg till jobbet, på väg hem på lunch och på väg från jobbet. Om ni inte vet vad checkpoints är så rekomenderar jag er att gå in på www.hittaut.nu så förstår ni. Lite som orientering….

Cyklade ut på en inspektion och efter jobbet, i spöregn, så stack jag och Henke ut och sprang 3,6km efter att först ha gått en kortis med alla hundarna. Tjejerna får ju springa med oss och idag höll vi ett för mig högt tempo så 3,6km på prick 22 min.

Snabbt in och torka blöta grusiga hundar och sedan sit-ups och armhävningar innan det var dags att göra iordning maten. När den gick klar kastade jag mig i duschen och sen sen blev det mat.

Regnet upphörde så jag åkte iväg till Iggesund och träffade Anna och Zandra för hundträning. Hade ju sagt att Vinna inte skulle få träna nått matvikt. Zandra och Anna hade en hel drös med dummiesar med duvvingar.Hmmm en enkelmarkering före jag skulle skicka på en LÅNG landdirigering till dummiesar utan duvvingar.  Gick bara fint! Landdirigering gick VÄLDIGT bra!

Efter det blev det dubbelmarkering. Även det med duvvingar och banne mig de kom in!!! Blev en till dubbel och kan konstatera att hon markerar väldigt bra!

Kunde inte låta bli att köra ett sök. Vi gör ju det så sällan och aldrig med någon annan utläggare än mig så det fick bli ett litet sök med 4 dummiesar också. Mycket duktig flicka, inga byren och inga uppätna duvvingar!!!

Tyvärr skulle hon ju på vägen tillbaka till bilen komma för nära Zandra när hon gick och bara hela dummiehögen med vingar så då slet hon av en vinge. Såå typiskt att jag vi inte kunde få komma ifrån skogen utan missöden. Dock han hon ju inte äta nått på den eftersom hon satt i koppel och jag slet av henne vingen direkt.

Efter träningen åkte jag runt i Iggesund och tog ytterligare några checkpoints. Några som kan bara behövde gå en kort bit till och några på Ankarmon där jag tog ut Vinna och gick en promenad och tog 4 stycken. Mörkt hann det bli men många checkpoints hann det också bli idag eller vad sögs om 32 stycken. Hem kom jag inte förrän strax efter kl. 22.

Totalt blev det 7,5km promenad, 3,6km jogging och 2,5km cykling. Dukig känner jag mig!

Inga kommentarer: