lördag, januari 10, 2015

Trevlig middag

En skön och behövlig helg med tanke på min förkylning väntar. I helgen ska jag inte göra mycket!

Sovmorgon men tyvärr huvudvärk. En lång promenad med hundarna blev det i alla fall och en tur på stan för lite inköp men sen kröp jag ner under filten och såg skidåkning på tv. Somnade men inte ville huvudvärken släppa för det!

Vi var bjudna på parmiddag till Maria och Fredrik idag. Tre par var inbjudna men pga ett ordentligt snöfall som drog in så kunde ett av paren inte komma. Vi beslutade oss för att ta bilen pga snön men också eftersom jag hade haft så ont i skallen hela dagen. Tack och lov släppte dock huvudvärken lagom till det var dags för oss att ge oss av.

Trevlig och god middag blev det! Satt en hel kväll och snackade och plötsligt var klockan 1 och vi tyckte att det nog var dags att försöka ta oss hemåt. Det blev rätt spännande då de små gatorna i stan inte var plogade och inte heller vår gata genom byn. Hade vi inte haft 4-hjulsdriven bil hade vi aldrig tagit oss hem det är i alla fall nått som är säkert. Pga vinden så hade ju snön drivit en hel del så på vissa ställen var det en halv meter snö. Så här såg det ut på gården….

Snö

Inga kommentarer: