lördag, maj 30, 2015

Sjuk…. Nej jag är INTE sjuk!!!

Sov ingenting i natt. Henke kom hem vid 02:30 å jag var vaken tills dess. Trots det kunde jag inte sova då jag hade så ont i halsen. Låg dock länge idag, fram till 11 tror jag. Konstaterade att jag hade 38 graders feber så det blev en lugn morgon.

Frukost och en promenad med vovvarna men sen gjorde vi slag i sak och drog till Sundsvall klockan ett. Blev en massa inköp såsom liggunderlag, sovsäck, två par stövlar, ett par gympadojor, diverse prylar på Clas Olssons och jordgubbsplant på Plantagen. Hann med en hel del på de tre timmarna vi var i Sundsvall… Blinkar

På väg hem stannade vi till på Ica Maxi och handlade lite plockmat. Åkte hem med varorna, promenerade med hundarna och sedan dammsög Henke medans jag agerade taxi och hämta Lasse och Birgitta.

Blev västerbottenpaj och diverse hallskuret och greksallad samt grillad oxfilé till middag och sedan såg vi Jonas syster Elin i Gladiatorerna.

Men sen… sen var det dags för premiärdoppet i spa-badet. Och det blev ett två timmars bad i regn men vad gör det när vattnet i badet är närmare 39 grader. Härligt var det! Kommer att använda detta mycket!!!

DSC_0556

Behöver jag säga att jag var helt slut när de åkte hem vid 01-tiden?

Inga kommentarer: