lördag, maj 14, 2016

Städdag i byn

Vaknade tidigt och steg upp och käkade frukost ínnan jag friserade VInnas tassar och klippte klorna vilket det var hög tid för. Gick sedan en kortis med tjejerna innan jag cyklade iväg till andra änden av byn. Henke satte igång och röja sly längst med vägen i kurvan i vår ände av byn.

Vi som bor i den här änden av byn åkte sedan tillbaka och hit för att fixa md vägen. Krattade efter att nytt grus fyllts på på längst vägen. Lagom till 12 ar vi färdiga och mötte se som börjat i andra änden.

Gick hem och hämtade tjejerna, duschade och gick sedan en kortis med tjejerna igen innan vi gick ner och grillade vid sjön.

20160514_142310

Det småregnade lite så vi blev lite frusna. Åkte dock iväg och handlade innan vi tog plats i soffan under filten för att få tillbaka värmen igen. Självklart så somnade jag och sov i någon timma tills Henke väckte mig.

En promenad runt Nordenholm innan middag som idag bestod av stekt haloumi med soltorkade tomater och honung på salladsbädd.

Till varmrätt blev grillad rostas med pommes, sallad och grillmästarsås.

Självklart såg vi Eurosvisions Song Contest dä Ukraina vann och Sverige kom på en hedrande 5:e plats. Mest imponerad var jag ändå av showen i sin helhet. Vilket proffsigt arrangemang som Sverige presenterade.

Inga kommentarer: