fredag, februari 10, 2017

Hektisk dag med tjejmiddag

Uppstigning och hundrastning och sedan iväg till jobbet några timmar. Var faktiskt supereffektiv på de två timmarna jag var på jobbet. Kändes riktigt bra!

Direkt efter jobbet gick jag och handlade lite grejer och sedan åkte jag hem och dammsög och röjde upp lite hemma. Käkade lunch och förberedda inför kvällen middag.

Gick sedan en promenad med tjejerna. Gick först ner på isen och körde lite inkallning med ställanden med bägge tjejerna. Promenerade sedan genom byn och tillbaka.

Väl hemma blev det dukning och sista fix innan Anna, Hugo och Zandra anlände.

Dagens middagsmeny:

Crustader med Jalapenoost resp banan och ädelost. Mousserande äppelmust var drycken

Till förrätt chevré och baconsallad med senaps och honungsvinegrett toppad med valnötter

Varmrätt: Lax med kräftstjärtar och pressad potatis

Efterrätt Exotiskt frukostsallad och vispgrädde.

Lille Hugo somnade ute i vagnen under förrätten och sov sedan hela kvällen tills Anna åkte hem. Helt otroligt!

Före vi åt efterrätt blev det ett dopp i tunnan också.

DSC_1240b

Äntligen fick jag tacka Zandra som var med vid valpningen, kom och hälsade på och var min personliga rådgivare när det var nått jag funderade över. Hon kom dessutom och hjälpte mig att ta bilder på valparna innan de åkte iväg till sina nya ägare. Vet inte hur jag hade klarat detta utan Zandra och hade det inte varit för henne så skulle jag nog inte ens tänka tanken att ta en kull igen men nu finns i alla fall den tanken kvar även om jag inte är redo än på ett tag.

Anna ställde upp och gick promenad med mig när jag behövde komma från valplådan, vi har träffats och varit ute och fikat under min sjukskrivning och dessutom var det hon som fixade de fina pipbanden till valparna, Vinna och Theodor.

Vänner guld värda!!! Red heartRed heartRed heart

När tjejerna åkte så tog jag rätt på disken och la mig sedan framför tvn för att dämpa min migrän innan jag kröp i säng vid 2-tiden.

Inga kommentarer: