tisdag, september 17, 2019

Spårning i annan skog

Idag efter jobbet åkte jag och Henke upp till skjutbanan för att lägga spår till tjejerna. Det var dock så mycket folk där uppe både som skulle skjuta och som plockade bär/svamp att vi åkte vidare. Vi hamnade på Stensön där vi gick ut varsitt spår. Gick sedan en promenad då tjejerna kunde vara lösa. Eller i alla fall Esset som är den som behöver rusa av sig. Hon lyssnade bra på inkallning även om hon rörde sig både fort och stort. Tjejerna fick apportera lite gran också. På vägen tillbaka till spåren drog dock Esset in i skogen och inte kom hon när jag ropade. Att det ska hända varje gång!? Hon är inte borta mera än max en minut men det är frustrerande när hon inte lyssnar.

Spåren gjorde de dock bra bägge två.

När vi kom hem lagade vi ugnsgrattinerad falukorv med broccoli. Esset gick an värre hela kvällen. Förstår inte att hon inte bara kan vara trött och ligga å vila på kvällarna. Hon går an tills vi lägger oss.

Medan maten var i ugn fick jag i alla fall tillfälle att klippa Vinnas klor å då passade jag på att även klippa en tass på Esset seda såg vi sista avsnittet om “Kapten klänning”

Inga kommentarer: