tisdag, februari 11, 2020

Träning i toto och registrerad titel

Ida jobbade jag på som vanligt. Det är intensiva dagar då alla årsrapporter trillar in och de är över 60 stycken som jag ska granska. Då gäller det att hålla uppe tempon och inte samla på sig rapporter så att de blir en för stor ansamling.

Promenaden med tjejerna på förmiddagen gick så lugnt och fint men på lunchen var det som att gå med en hyperaktiv studsboll i lina. Ja, nu pratar jag om Esset igen…

På lunchen blev också en kollega akut dålig och det blev lite otäckt. Jag hittade honom kräkande och ragglandes ute på parkeringen. Eftersom han är döv och jag inte kan teckenspråk så hade jag svårt att veta vad jag skulle göra och om han bara ville att jag skulle gå. Som tur var kom lite mera närstående kollegor och tog hand om honom och det slutade med att ambulansen kom och hämtade honom. Han har tydligen en åkomma som ger akuta attacker av kraftig balansförsämring, illamående och kräkning mm.

Direkt efter jobbet åkte jag till totohallen där det blev träning dels med vilt och dels lydnad tillsammans med Anna och Kajsa. Kändes inte som att vi surrade så mycket och inte kändes det som att det blev så mycket träning heller men jag vi var där i två timmar så det blev nog en hel del av både det ena och det andra.

Äntligen registrerades Essets titel så numera heter hon SE VCH Inlicios Witch Abroad i stamtavlan.




När jag kom hem fixade jag en sen middag och såg Kalifat och Tunn is på play.

Henke kom hem från en arbetsdag i Gävle och hade börjat bli rejält förkyld. Han brukar alltid bli det efter den intensiva helgen vecka 6 som han spenderar i Vemdalen.

Inga kommentarer: