onsdag, juli 22, 2020

Renovering och hundträning

Efter en lugn morgon och en promenad genom byn så åkte vi iväg och handlade. Stannade också till på färghandeln och köpte vit färg till väggen i förrådet. Henke målade andra varvet i taket i morse och när vi kom hem så målade jag första varvet på väggarna.

Efter en kort vila åkte jag iväg till klubben och tränade rally igen. Idag hade Satu satt upp en knivig fortsättningsbana. Värmde upp Esset med att träna följsamhet och några moment och gick sedan banan. Eftersom många av övningarna är nya så belönade jag med godis efter 3-5 övningar men oj vad hon var duktig.

Efteråt tog jag ut Vinna och idag var hon betydligt mera taggad. Hon fick först köra fortsättningsbanan och sedan testade vi en kortare mästarbana och banne mig och om hon inte klarade de flesta av skyltarna och högerhandlingen. Duktig Vinna!!!

När jag kom hem fixade vi middag med torskrygg, potatispuré, kantareller och sparris samt brynt smör för att dricka vinet från vinprovningen. Det blev betydligt godare med den maten men fortfarande är det en doft på det som jag inte tycker passar. Ja ja man kan inte gilla allt…. En god middag blev det i alla fall.

Inga kommentarer: