lördag, augusti 20, 2022

Gråtråkig dag

 Vaknade till en regnig och riktigt grådassig dag så det blev en lugn morgon med kaffe framför Nyhetsmorgon och frukost. Efter det så var vi tvungna att ta på oss regnkläder och gå genom byn. Regnkläder för spöregn men samtidigt enormt varmt (23 grader) och fuktigt gjorde att vi var blöta både inifrån och utifrån. 

Jag hade tinat vilt så jag tog sedan med Esset till Lingarötjärnen för att träna lite. Körde tollingprovsupplägg med tolling, vattenmarkeringar och ett sök. Tollingen gick bra, vattnet gick bra och söket gick ok men såg en tendens till att hon inte ville leverera fåglarna rakt in till mig igen. Får testa en gång till om några dagar för att se om det är skendräktighet på gång. 

Hade också med en gås och det gick inge vidare. Har inte kört gås sedan i vintras å nu var den dessutom blöt så det var nog det som spelade in.

När jag kom hem käkade vi lite lunch och slappade i soffan. Tycker att man kan göra det när det är skitväder. Blir dock rastlös så vi satte oss i bilen för att åka och hitta på nått. Kom dock inte på vad och det mesta var ju stängt så det blev bara en bilresa och sen lite handling på ICA.

Till middag grillade vi och åt potatisgratäng och dessutom tog vi ett dopp i baljan idag. Det var också länge sedan sist.

Inga kommentarer: