onsdag, september 28, 2022

Positiva negativa besked

 Full rulle på jobbet och samrådsmöte på förmiddagen med efterföljande lunch på Strandpiren.

Efter jobbet blev det lite enkel viltträning för Esset då jag ville stämma av avlämningar från vatten och inte byta vilt i söket. Gick OK men hon är ganska skendräktigt nu. Vill ha och ska bädda så jag undrar hur det kommer att gå i helgen. Jaja... det är bara att testa och se. Avlämningarna satt i alla fall i hand och inga försök att byta vilt trots provokation.

På eftermiddagen idag loggade jag också in på 1177 och nu hade resultatet på biopsierna på knölen i mitt bröst kommit och det visade att det var en sk benign tumör i bröstkörteln dvs Fibroadenom som är en godartad knöl i bröstets bindväv och ingenting som behöver åtgärdas. Såå skönt!

Henrik har varit väldigt trött senaste dagarna och haft en konstig smärta i huden i ena armen samt haft ont i kroppen. Ikväll uppstod också utslag på armen och "Dr Chatrin" tror att han fått bältros men han har en konsultation med hälsocentralen i morgon så vi får väl höra vad de riktiga doktorerna tror. 

Känns som att det är lite mycket nu så efter helgen ska vi sakta ner och ta det lugnt. Ta lite ledigt och "bara sitta på en stubbe i skogen" tror jag. Vi behöver det bägge två nu känns det som.

Inga kommentarer: