fredag, september 14, 2007

Fredag

Idag var det en dag full med interna möten hela dagen. Åt som vanligt lunch på Nojs och gjorde dessutom lite ärenden på stan på lunchen.

Efter jobbet gick jag till klubben med vovvarna. Neo bajsar nästan som vanligt nu och det känns skönt men jag vågar inte hoppas på att allt är frid och fröjd än.

Väl på plan körde jag igen Humla i appellydnaden. Inga större problem på nått utav momenten förutom framförgåendet då som hon inte behärskar. Det som möjligen oroar mig lite är som alltid platsliggning för då är man så beroende av att andra hundar sköter sig. Vidare kan det ställa till problem med tävlingsledarens kommandon. Vet inte om Humla lyssnar på dem eller inte eftersom jag inte tränat med någon som kommenderar mig på jäätelänge. Eller egentligen inte sedan vi tävlade i 2:an förra året... Ja ja det går som det går....

Neo körde jag i fot (taggad som vanligt), fjärrdirrigering, inkallning och dumruta. Han var super på både dumrutan och inkallningen resten finns det ju en hel del att önska men det vet jag ju... Körde sedan Neo på kryp och slalom mellan mina ben och det var så skoj så det blev det som dominerade Neos träning idag.

Senare kom alla som ska tävla i morgon. Det visade sig vara en träningsgrupp som gått kurs för hon som dömer tävlingen i morgon. De körde igenom alla hundarna i lydnadsmomenten. Hade gärnat testat inkallning och budföring men jag var tvungen att skjutsa Henke ner på stan. Åkte därför tillbaka till kluben sen och körde en budföring med Carro istället. Det var inga problem för Humla att springa till henne. Det som är lite problem är att hon ställer sig upp när de ska klappa henne men jag får väl förvarna mottagaren om det i morgon...

Eftersom det regnade en hel del så var jag rätt frusen när jag väl åkte hem. Blev räkcreps till middag och sedan slappade både jag och hundarna framför tv:n tills det var dags att åka och hämta Henke igen.

Inga kommentarer: