onsdag, juni 24, 2009

Styrketräning

Idag blev det ytterligare en effektiv dag på jobbet och jag kunde nog avsluta ett 15-tal ärenden innan dagen var slut.

Efter jobbet käkade vi middag på altan för första gången i år. Rostbiff och potatissallad stod på menyn. Mätt och belåten åkte jag och hundarna sedan till Kaffebönan och promenerade runt ett varv innan vi styrde resan hemmåt för lite kroppsarbete på gråden.

Henke polerade båten och jag grävde en stor grop för att försöka flytta en av våra ekar. Krävde sedan upp eken och det var verkligen ett riktigt hästgöra... Fy sjutton vad jobbigt det var!!! Få se om den överlever min råa behandling av rötterna och hämtar sig på sin nya plats på gården.

Förhoppningsvis kommer det hem ett lass med matgjord i veckan så att vi kan färdigställa ytterligare på tomten men jag har nog beslutat mig för att avvakta med buskflytten till efter skörd. Eventuellt kräver jag groparna för där de ska stå så slilpper man det i höst. Kommer att bli nog jobbigt att gräva upp 2 vinbärsbuskar och 2 krusbärsbuskar när det blir dags.

Kom inte in förrän vid 21-tiden och då blev det jordgubbar och grädde till Morden i Midsomer som jag tyvärr somnade till...

Inga kommentarer: