lördag, augusti 08, 2009

Lydnadstävling, kanske en dum idé

Då jag inte kunde åka på Tollarspecialen i år så fick jag en knasig idé nu i veckan att anmäla hundarna till lydnadstävlingar på klubben. Har inte tränat tävlingslydnad med hundarna på 2 år å så anmäler jag mig till tävling. Tänkte att jag skulle träna lite flitigt i veckan men nu har det ju varit närmare 30 grader och vi har inte varit hemma så någon kvalitetsträning har det inte blivit. Har väl mer kollat av om hundarna kunde momenten men det har visat sig bli en riktig överraskning.

Humla vill inte ta apporter, vaken trä eller metall så hon måste ha nått problem i munnen för hon är ju annars en hund som bär allt.

Neo har fått ögoninflammation med ett rött och rinnande öga

Båda hundarna är jättepåverkade av värmen och vill bara ligga och sova så det kommer absolut inte att orka med tävlingar i närmare 30 graders värme. Kommer att bli en riktig flopp men klubben får ju i alla fall in lite pengar och min förhoppning är ändå att jag ska få tillbaka träningslusten och träna lydnad under vintern så vi får väl se.... Återkommer med rapport om hur det gick...

Inga kommentarer: