tisdag, januari 05, 2010

Tro´t eller ej...

... men idag blev det lite hundträning. Efter frukost åkte jag till Helena och vi blev sittande och snackade lite innan vi gick ut för att träna lite. Min motivation är väl sådär men det är dags att sätta igång nu. Det är lite svårt att träna vettigt men vi försökte i alla fall med lite dirrigering men långa linjetag samt lite vänsterträning. Just det där med höger och vänster är ju Humla lite låst i. Hon går inte på mitt höger/vänster kommando utan jag måste säga "Gå" som är mitt apporteringskommando också. Men det ska vi i alla fall få bort här i vinter tänkte jag.

Hade också tinat en kråka som hon verkade måttligt intresserad av när jag visade den för henne. När den däremot fanns ute att apportera visade hon på direkta och snabba fina uppdag och ett bra grepp. Härligt att viltintresset inte falnat trots utebliven viltträning sedan i november. Vi körde dirrigerin mot ett antal pbjekt och båda hundarna valde alltid kråkan först...


Det var rejällt kallt så det blev inte träning så länge, kanske en timma ungefär sedan promenerade vi en sväng med alla 5 hundarna så fick de röjja lite.

Var rejällt frusen när jag kom hem även om jag inte dirket frös nått när vi var ute. Slappade en stund och duschade sedan i säkert 20 minuter sedan kom mysoverallen på å jag la mig under fleecefilten så värmen gjorde att jag somnade en stund.

Vi tog en lite tidigare middag idag då vi skulle på bio, blev Avatar vilket egentligen inte är min typ av film men som i vilket fall var klart sevärd med fantastiska miljöbilder.

När vi kom hem kökade vi lite snacks och såg lite tv då vi liksom fastnade med Hall of Fame Rock.

Inga kommentarer: