lördag, februari 27, 2010

Korp, Haglöfs och MING

Började dagen långsamt. Tyvärr måste jag konstatera att jag inte kan sova länge längre... Får vara glad om jag lyckas hålla ut till 8 halv 9... Uppdaterade i alla fall dagboekn för veckan och åt sedan frukost. Då ringde Gunilla angående lite datagrejer men vi bestämde i alla fall att vi skulle ta en promenad upp i skogen. Sagt och gjort och eftersom korpen som jag tog fram häromdagen var tinad nu så tog jag med den.

Vi gick upp efter de översnöade skoterspåret som jag gick i gårkväll men det var betydligt mjukare no. Vi droppade korpen mellan varven och så fick hundarna turas om att hämta den antingen som ett linjetag om det var rakt eller så som ett skick bara... Här kommer lite bilder på hundarna:
Väl tillbaka hemma igen så duschade jag och sedan åkte vi ner på stan en sväng. Tänkte gå och se om jag kunde hitta nått på sportrean och annat. Hittade väl egentligen ingenting förrän Henke visar mig ett par gore-tex Haglöfskängor. Har egentligen kängor men de går ju åt en del med åren. De hade ett par i str 41 som de sålde för 690kr, ordinarie pris 2400kr. Skorna vr dessutom felmärkta, rätt pris skulle var 990 kr enligt kartongen men de hade märkt skon fel. Jag har normalt 39-40 men provads skorna och banne mig, kunde jag inte ha dem. Så för 690kr har jag nu ett par nya kängor, vilket fynd!

Avslutade dagen med att åka ner på stan och gå ut och käka på MING, kinarestaurangen. Det är verkligen en restaurang där man blir rejällt mätt, maten smakar kanonbra och det är dessutom billigt. Två personer som käkar förrätt och varmrätt och dricker några starköl till detta och sedan varsin kopp kaffe efterråt och ändå kostar det inte mera än 400kr, det är inte illa. När vi sedan ringde en taxi för att åka hem till Melodiifestivalen så visade det sig att väntan skulle bli minst 30 minuter. Vi promenerade hem istället, tar också ca 30-40 minuter... Så det blev verkligen en billig kväll.

Melodifesivalen vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om... Jag säger bara vad har hänt?

Å sen fick ju Sverige ännu en OS medalj och dessutom av en pojk från orten, Grattis André Myhrer till OS-brons

1 kommentar:

Elisabeth sa...

Åh! Jakttrening!!!! ME LIKE!! Gleder meg bittelitt til snøen forsvinner bare....