torsdag, april 29, 2010

Huskoll, handling och städning

Idag efter jobbet blev det full huggning. Åkte hem och rastade hundarna en snabbis och åkte sedan iväg till Harmånger för att kolla på ett hus som är till salu. Vi hade redan avpolleterat huset men bestämde oss ändå för att åka och titta för säkerhetsskull. Huset var kanonfint men det saknades gård trots att det fanns 8 ha mark. Tyvärr var huset omgäldat av vägar, inte stora men ändå så att bara släppa ut hundarna vind för våg skulle absolut inte gå. Nä huset går bort även om det inte låg sååå tokigt till och huset var dessutom frächst och fint men det var tomten/fastigheten som inte föll oss i smak.

Efter detta åkte vi tillbaka till stan och käkade en pizza innan vi åkte till ICA Maxi för att handla. Hem kom vi inte förrän klockan 20 å då skulle såklart hundarna ut. Sagt och gjort jag tog med hundarna ut medan Henke dammsög. På vår promenad passerade vi brukshundklubben och lekte lite Agility innan vi gick hem.

Hemma igen klockan 21 å då var det bara att sätta igång att renbädda och dammtorka samt skura toaletterna. Phu, strax efter klockan 22 var jag helt slut och däckade.

Inga kommentarer: