måndag, april 19, 2010

Magsjuka

Inatt var ingen bra natt... Vaknade före ett att hundarna skällde men ropade bara åt dem att vara tysta. Gick nog inte länge innan de var igång igen och dessutom var det Humla som hela tiden inledde det hela. Hon var nere så jag gick ner och då visade hon tydligt att det var ut hon ville. Utan glasögon ser jag ju ingenting men jag släppte ut Humla och som hon sprang. Till bortre delen av tomten så jag vaar ju tvungen att gå dit för att se nått. Hon var inte bra i magen, riktigt dålig faktiskt.

När vi gick in igen somnade hon i sängen brevid mig men jag kunde inte somna... tog säker en timma innan jag lyckades och då hann jag bara sova en timma innan det började igen. Denna gång gick Henke ner och släppte ut hemme. Än en gång kom hon upp till oss och sov men det tog ett tag innan jag somnade om. Hann bara sova en timma så var det åter igen dags, lika dålig i magen denna gång å nu var det bara en halvtimma kvar innan Henkes klockan skulle ringa.

Var såå trött när det var dags att stiga upp men tog mig i alla fall upp vid 06:30. Humla fick ingen frukost så jag hoppas att hon blir bätte men när jag kom hem på lunchen så hade olyckorna hänt. Humla hade diarre och gjort ifrån sig i köket och kräkts i vardagsrummet, inte kul!

Jobbade till klockan 16 för jag hade såå ont i skallen. När vi kom hem hade inga olyckor hänt inne men när vi släppte ut Humla så sprang hon direkt och gjorde i från sig. Jag gick och la mig direkt och Henke fixade mat. Efter maten gick jag och la mig igen och blev liggande fram till klockan 19:30 då hade äntligen huvudvärken släppt. Humla hade då hunnit kräkas ytterligare två gånger så det blir fasta för Humla hela denna dag så får vi se hur natten blir så kanske hon kan få lite mat i morgonbitti.

Inga kommentarer: