torsdag, juli 21, 2011

Fotoboken hade anlänt

Mulet men varmt var det väder vi möttes av när vi vaknade i morse. Frukost och sedan väntade en promenad runt byn på drygt en timma.

Å när man har motionerat blir man hungrig så då blev det lunch med inlagd stekt strömmingsmacka.

Vi blev lite slöa efter detta så när Lasse och Birgitta åkte och handlade så slappade jag, Henke och hundarna framför tvn. Efter en stund ringde mamma och meddelade att att hon nu fått vårt hemliga lilla dataprojekt. Vi satt några kvällar (läs nätter) i förra veckan och sammanställde foton från vår Bosnien och Kroatienresa förra året. Vi gjorde sedan en fotobok med bilder och dokumentation som vi beställde på nätet. Den kom i måndags så då skickade vi den vidare till mamma och pappa som nu altså hade fått den. Min förväntan var att mamma skulle bli rörd av presenten och både jag och Henke var inne på att det skulle resultera i tårar och mycket riktigt. Både mamma och pappa tyckte den var fin och en kul present.
När vi åkte från Enånger kom Katarina och Jonas med barnen. De skulle övernatta tills i morgon för sedan skulle Katarina och Jonas åka vidare till Järvsö medans barnen skulle vara kvar ytterligare en natt.

När vi kom hem blev det städning. Första dammsugningen sedan vi gick på semestern genomfördes medan Henke åkte ner till båten och mötte för gummibåtsfästena och hämtade lite grejer som vi glömt kvar sedan vi var ute sist.

Inga kommentarer: