fredag, juli 22, 2011

Hundträning, bankbesök, jobb och lite annat...

Dagen började lugnt men sen blev det helt plötsligt full fart. Efter frukost gick jag med hundarna och sedan var det tänkt att vi skulle hinna på tippen med ett helt lass med diverse skräp men vi hann inte för vi hade en tid på banken klockan 11:30. Drog istället upp på jobbet då det kommit in ett ärende som var lite knivigt. Blev en halvtimma på jobbet sedan väntade banken.

Ett besök om lånelöften om vi skulle hitta nått intressant hus och om vi skulle byta bank. Ett besök som tog hela 1,5 timma.

Blev snabbt hem och iväg till tippen för att bli av med diverse gamla möbler, elektronik, och annat skit...

Direkt från det så väntade hundträning. Precis när jag öppnade dörren för Humla så dundrade det till. Hmm undrar hur detta skulle blir... Vi var 5 personer som träffades idag. Jag, Zandra, Maggan, Ida och J-E. Provupplägg var det som gällde och att ta Humla direkt från bilen funkar inte helt perfekt för då kommer ljuden. Var inte katastrof idag men nog var jag tvungen att säga till henne alltid. Jobbet var dock klanderfritt så jag är nöjd. Hon kan ju strula med viltet när det är lite halvofräscht och dessutom varmt men det funkade bara fint.

Klockan hade nu hunnit bli fem å eftersom vi inte hunnit äta nån lunch idag så blev det ovanligt tidig middag för vår del. Redan klockan sju så käkade vi hemgjord LCHF pizza vilken blev riktigt bra även om pizzabotten inte riktigt är som vanligt pizzabotten.

Kvällen nyhet var såklart kaoset i Norge. I Oslo centrum har bomb/bomber exploderat och sedan en galnig som skjuter ihjäl folk på ett undomsläger. Vad är det som händer?

2 kommentarer:

Anita sa...

Hejhopp!
Måste bara fråga vad du hade för recept på pizzabottnen?

/Anita

Vinnarens sa...

http://www.alltforforaldrar.se/56kilo/2011/06/lc-lchf-pizza-2/