torsdag, februari 16, 2012

En bonusträning och rosa sockor

Idag efter jobbet åkte jag till Iggesund för att träna hund igen. Denna träning var en bonus för vi tränade ju i tisdags. Gick hyffsat bra även idag. Humla fick inleda träningen i sina nya fina rosa sockor och hon accepterade dem faktiskt även om jag tog av dem efter ett tag så att hon kunde köra ner klorna i backen och få bättre fäste. Det var ju inte kallt idag så hon behövde dem egentligen inte.

Även idag var Vinna med men hon var inte riktigt lika duktig idag men så var jag dum och lät henne apportera några gånger och det kommer jag inte att göra om. Denna damen måste tuktas och lära sig att vara lugn och släppa fokusen på dummiesarna.

Efter träningen stannade jag till på Konsum och handlade lite och sedan åkte jag hem och lagade mat. Henke var på logekväll så det blev en ensammiddag men himla god fetaostlax emd broccolimos som ni hittar receptet på här. Flera matlådor blev det också eftersom jag var ensam men lagade mat för fyra...

Kvällen i övrigt blev lugn. Testade matberedaren som morrade till men sedan dog igen. Får lämna in den i morgon. Gjorde sedan en islatte som intogs medan jag såg Biggest looser Sverige vilket jag ibland finner lite underhållande.

Henke kom hem vid 22-tiden och vi satt väl uppe till 23 innan det var dags att krypa till kojs. Törs knappt nämna det men nu tror jag faktiskt Vinna är helt rumsren även om hon behöver ut några gånger/kväll. Ingen olyckor hemma på snart två veckor nu!

Inga kommentarer: