lördag, februari 04, 2012

Kylslaget men vackert

Blev en riktig sovmorgon idag och en lugn förmiddag. Åt brunch klockan 12 vilket idag bestod av kesoplättar med vispgrädde och bärblandning. Mums! Kommer jag att stå mig på länge...
Efter att ha laddat tvättmaskinen så lastade jag in all återvinning i bilen och körde sedan iväg med det och sedan upp i skogen med hundarna. Tog en promenad efter skoterspåret idag. Det är kallt i Sverige nu men vi har klarat oss relativt lindrigt undan, endast -17 idag och helt överkomligt! Soligt och vacker men kallt om tassarna. I alla fall Humla som just nu knappt har någon päls. Hon är dessutom känslig när det kommer till tassarna så jag överväger faktiskt att köpa sockor till henne. Någon som har några bra att tipsa om...?

Hur som helst så blev det en härlig promenad och sedan åkte jag en sväng på affären och handlade lite. Här kommer bilder från promenaden:











Hade ont i skallen så när jag kom hem hängde jag tvätten och sedan la jag mig och vilade en stund tillsammans med hundarna.

Till middag gjorde jag LCHF pasta och Carbonara.
Bandspagettin klar...
Middagen klar....
Hundarna njöt av ben...
Vinna

Humla

Neo

... och temperaturen ute sjönk hela tiden Runt -28 somnade jag i soffan och vaknade första klockan 4 å då var det bara att släppa ut hundarna på gården för en kissrunda och sedan gå upp och lägga sig i sängen och sova vidare...

Inga kommentarer: