torsdag, mars 01, 2012

50-års firande och ytterligare avtackning

Idag var det dags för Evas avtackningsfest kombinerad med Maggans 50-års fest. Klockan 10 åkte jag och hämtade Eva och dagen inleddes med fiollektion av riksspelman Gustav. Efter en timmas lektion var det dags för konsert vilket blev ett trestämmigt stycke "Till Paris".

Efter detta var det dags för lunch på Gossip och klockan 12:20 fick de stiga på bussen till Delsbo där Kenneth och Bertil mötte upp dem för vidare resa till okänt mål.
I Ängebo blev det paus med Jäger och sedan bands ögonen för och det bar av till en grusväg i skogen. Nu visste de inte var de var så det blev en spännande skidtur fram till målet som var Kajvall, en liten skidanläggning i Ljusdals kommun. Här väntade alla miljökontorets anställda och några hyffsat nyblivna pensionärer.



Efter gorvgrillning och snowracertävling gick de flesta av oss en skön promenad i det underbara vädret innan det var dags för en avslappnande dusch och bastu.



Middag serverades i storstugan och under kvällen var det en hel rad sånger och roliga aktiviteter. Ett enkelt tema med hattar gjorde tillställningen lite mera färggrann....












En mycket lyckad dag och kväll som rundades av klockan 01:30.

Inga kommentarer: