måndag, juni 11, 2012

Resdag och nyrenoverat vardagsrumsgolv

Tidig morgon för incheckning av bagage på hotellet. Mycket smidigt!!! På så viss slipper vi de långa köerna på flygplatsen och kan gå direkt genom säkerhetskontrollen.

Efter vår sista frukost blev vi sittande inne i lägenheten för vi ville inte svetta ner oss så mycket när vi inte kunde svalka oss i poolen.Tog dock lite kort i omgivningen innan vi åkte...










Vår lägenhet på övrevåningen
Innergården

Avresa från hotellet var det klockan 10.
Alva läser i bussen
Det gick verkligen väldigt smidigt på flygplatsen när vi slapp de långa köerna som redan ringlade sig vid incheckningsdiskarna. Blev inga inköp på taxfree för vi visste ju att vi hade mycket som väntade i flygplansstolen. Blev däremot lunch på Burger King och det var verkligen ingen höjdarupplevelse då den var rejält bränd.

Avresa blev det klockan 13 (svensk tid) och ankomst till Arlanda klockan 17. Lång väntan på bagage och sedan buss till Arlanda Hotellby för att hämta bilen. Avfärd hemåt och här skiljdes vi från Katarina och Jonas med familj då vi åkte i separata bilar.

Vi stannade till en snabbis på Gävlebro och käkade middag och sedan fortsatte vi så att vi anlände till Hudik klockan 21:30.

Nu blev vi effektiva värre: Lämnade bagaget i bilen och gick in och dammsög vardagsrummet, torkade golv och väggar mm innan vi började lyfta tillbaka möblerna. Golvet blev kanonfint så nu är det bara att hoppas att det håller sig lika fint trots rispande hundklor.

Hämtade sedan samtliga hundar som nu var hos Roland och Gunilla. Såg slutet på fotbollen som Sverige förlorade (Fotbolls EM Sverige – Ukraina 1-2).

Packade upp, laddade en maskin och hängde tillbaka gardiner, la tillbaka dukar osv och avslutade sedan kvällen mycket lugnt med ett glas vin. Borta bra men hemma också bra!
Största taxfreeinköpet någonsin...

Inga kommentarer: