måndag, maj 26, 2014

Provtagning, träning och tapetsering

På jobbet var det en annorlunda dag. Det är sällan vi är ute och tar prover men idag hände det och det kommer att bli så även i morgon. Dagen provtagning var på uppdrag av konsulterna som utreder föroreningssituationen vid Iggesunds hårdkrom. Dagen till ära tog vi grundvattenprover för analys av PFOS, Ett medel som är känt för att ha påträffats i kommunala vattentäkter vid brandövningsfält och flygfält men preparatet har också använts inom hårdförkromningsindustrin som skumbindare.

2014-05-26 08.36.312014-05-26 09.02.09-2

Efter jobbet blev det grillad choritzo och blomkålsmos och sedan gick jag ut med tjejerna och tränade linjetag i skogsmark. Även idag fungerade det väldigt bra!

När hundarna var nöjda satte jag och Henke igång att tapetsera igen. Det är rätt krångligt att tapetsera i små utrymmen. Många skrymslen och vrår som ska beskäras och mätas in. Nu är tre av fyra väggar gjorde och det är bara självaste fondväggen som återstår. Den kommer att bli klar i morgon hoppas jag!

När vi kom in så gjorde vi bort att lägga in månadens räkningar. Mmm en bra dag helt enkelt! Bilder på gäststugan kommer i morgon om vi tapetserar den sista väggen… Blinkar

Inga kommentarer: