söndag, november 15, 2015

Första snön och utflykt till Hölick

Vaknade och tittade ut och såg ett frostigt Nordenholm så jag gick och la mig igen. Läser då på facebook att vissa i Hudiksvall har fått snö i natt. Hur som helst så låg jag kvar i sängen och kollade lite nyheter men när jag sen stiger upp så snöar det för fullt ute. Jaha ja! Idag kom alltså första snön men den lär inte bli långvarig om jag får gissa.

Till frukost bakade jag scones så det blev tea och scones med ost och marmelad till frukost idag. Lyxigt och skönt när man har tid!

Efter frukost så kokade vi en termos med kaffe och körde ut på Hudik. Blev lite sugen på en utflykt dit när jag hörde att Henkes föräldrar varit dit för några dagar sedan. Vi parkerade ute och på stora parkeringen och promenerade sedan upp till kapellet, ut på klipporna, upp till fd. fyren och vidare ner till stranden. Efter det så gick vi upp till campingen och vidare till strorsands verandan där vi fikade lite innan vi gick tillbaka till bilen och åkte hemåt igen.

DSC_1761DSC_1734DSC_1737DSC_1748DSC_1752DSC_1753DSC_1755DSC_1756

Hemma blev det bara en snabbvändning för att åka till söndagsträningen. Idag var det jag, Anna, Zandra, Tobbe och Kajsa. Långa dubbelmarkeringar över dike och dessutom lite dirigeringar. Vinna var riktigt duktig även om det vissa gånger var svårt. Helt tyst i passiviteten och helt stadig trots att vi stod på linje hela tiden. Skoj!

DSC_1768DSC_1770DSC_1772

Humla fick också några markeringar och ett antal dirigeringar. Hon har det svårt med så långa markeringar i dunkelt ljust men hon skötte sig bra i övrigt.

Var ute från 11.30 – 15:45 med hundarna så jag skulle tro att de kommer att vara nöjda ikväll.

En kopp varm glögg blev det när jag kom hem och till middag blev det Tacos idag.

Inga kommentarer: