torsdag, januari 14, 2016

En man som heter Ove

Denna veckan har det verkligen varit nått varje dag. Måndag skulle bilen lämnas in på omlackering vilket innebar lite meck på morgonen och kommer att innebära att vi bara har en bil hela veckan. Det i sin tur innebär att jag måste skjutsa och hämta Henke på jobbet varje dag vilket ju tar i alla fall 30 minuter extra för min del. Både måndag och tisdag kom det dessutom en hel del snö vilket såklart innebär merjobb hemma. Henke skötte det mesta av skottningen medan jag tog hundarna på långpromenader efter vägen eftersom det var lite för mycket snö för att komma ut i skogen. 5km per dag har det blivit.

Vi har också börjat titta på en 4-hjuling vilket nog kommer att bli vårt nästa stora inköp detta gjorde vi på tisdag. På onsdag var det min födelsedag och dessutom fick jag beställa date med sotaren som ville komma hem och sota skorstenen hos oss idag.

Idag blev det biobesök “En man som heter Ove” vilken kan rekomenderas. För en annan som läst boken så saknar man såklart en hel del men ändå mycket bra. Huvudrollsinnehavarna var kanon bägge två.

Inga kommentarer: