måndag, augusti 08, 2016

Första arbetsdagen efter semestern

Sov sämre än vanligt i natt men det hör väl till när man ska upp och jobba första dagen efter semestern.

Väl på jobbet kunde jag konstatera att det varit en rätt lugn sommar. Får förhoppningsvis mjukstarta lite denna veckan å “bara” ta tag i sånt som jag haft planerat sedan tidigare. Skulle vara väldigt skönt! Tog en något kortare arbetsdag än vanligt men gjorde i alla fall 7 timmar då jag var på jobbet före 7 idag. Känns ändå rätt ok att vara tillbaka och sedan räknar jag med att ta ytterligare några dagars semester och åka till Piteå om en vecka eller två. Vi får se…. Vinna verkar nämligen ha kommit igång med ett riktigt löp äntligen så nu hoppas vi att det blir parning om ett par veckor.

Efter jobbet idag åkte jag en sväng till Delsbo för provtagning och efterkontroll av Vinna sedan hennes skada. Jag hade kommit på att jag även ville testa henne för ev fästingsjukdomar då vi haft så fruktansvärt mycket fästingar i år. Det visade såklart ingenting men det är skönt att ha det gjort om det nu blir parning och valpar i höst. Jag vill inte riskera några konstigheter som kan förebyggas. Hon är också helt återställt sedan muskelbristningen men det visste jag ju redan.

På vägen hem stannade jag till i de gamla hemmaskogarna i Idenor för att kolla om det skulle finnas några gula kantareller och OM det fanns. Var inte ute länge men plockade snabbt ihop 5 hundbajspåsar. Jo jag vet, inte det bästa kärlet men eftersom jag fick ett infall så hade jag inget annat.

20160808_183808[1]

När jag kom hem hade Henke packat inför sin Tysklandsresa så vi rensade och förvällde svampen samt åt middag.

Avslutade kvällen med OS och när vi gick och la oss så ställde vi klockan på 03:00 för att se Sara Sjöström ta OS-guld i 100m fjäril.

Inga kommentarer: