lördag, december 22, 2018

Resdag mot julfirande

Klockan ringde som vilken arbetsdags som helst klockan 6. Det mesta var packat men takboxen skulle monteras på och så hade det kommit snö så Henke fick skotta medan jag gick med hundarna. Vi hade planerat att komma iväg vid 9 och det funkade rätt bra så vi kommer att nyttja dagsljuset optimalt.

Upp till Sundsvall var allt lugnt men där var det rätt mycket trafik. Birsta öppnar ju kl. 10 å det var ju då vi passerade. Efter Sundsvall hade vi räknat med att det skulle vara lugnt men inte då…. Det var  förvånansvärt mycket trafik hela vägen men det var när det blev mörkt efter Umeå som det blev jobbigt att köra. Anlände till Piteå gjorde vi klockan 17.

Porten till mamma och pappas garage var så låg att vi var tvungna att montera av takboxen för att komma in. Tack och lov så var den ju tom så vi ställde in den i mamma och pappas förråd. Den gick precis in så det var ju tur.

Efter att alla packning burits upp så tog vi hundarna på en promenad och då sprang vi på Lisa. Kul att hinna säg hej till henne!!!

När vi kom upp igen så beställde vi kinamat tillsammans med Thomas.

Skönt att bara slappa när man suttit i bilen hela dagen. Vi kom i säng vid :-tiden och sov gott i övernattningsrummet.

Inga kommentarer: