onsdag, augusti 21, 2019

Kristallbröllop

Sov lika dåligt i natt både jag och Henke.

På jobbfronten blev de en inspektion idag och ett antal skrivelser och handläggning av olika ärenden.

På fikat var det fint väder så vi satt ute tillsammans med tjejerna. På lunchen åkte jag iväg till brukshundklubben och tränade lite. Tror att det kan vara bra att göra det mellan varven istället för att gå ut i skogen varje dag med dem. Man blir så less på såna rundor.

Efter jobbet hade jag tänkt lägga spår men det började åska, blixtra och spöregna precis när jag kom hem så det blev en promenad istället. Det var första ordentliga åskovädret så det var kul att se hur Esset skulle reagera. Kul är det när man ser att de är fullkomligt oberörda. Neo var ju fruktansvärt rädd vid åska och kände nog spänningsfall för det behövde knappt åska eller blixtra för att han skulle tycka att det var läskigt. Humla reagerade aldrig under sitt liv och Vinna har någon gång blivit lite berörd men inte rädd mera känts lite låg. Hur som helst så reagerade ingen av dem överhuvudtaget idag trots att det mullrade ordentligt mycket, långt mer än det brukar göra vid åskoväder här.

När vi torkat och bytt om så åkte vi iväg till Forsa för att i alla fall gå ut och äta middag på bröllopsdagen. Vi firar 15 årig bröllopsdag eller sk Kristallbröllop. Vi bestämde oss för att åka till Route 84 eftersom det var flera år sedan sist och vi varit på de flesta restaurangerna i stan i sommar. Aldrig hade jag väl kunnat tro att det skulle vara så mycket folk där, hela restaurangen full och då är det ändå mitt i veckan, veckan före lön och direkt efter sommarsemestern. Jaja, tur hade vi i alla fall som fick plats trots att vi inte bokat nått.

Blev en trerätters med lite mosarellasticks och lökringar med dip till förrätt. En rejäl ryggbiffsvarmrätt och sedan en hallon, glass, grädde efterrätt. Mumsigt och mycket prisvärt även om det inte direkt är någon finmiddag.

När vi kom hem såg jag 3e delen av Himmelsdalens men oj vad mätt och trött jag blev efter maten.

Inga kommentarer: