torsdag, december 02, 2021

Hemmajobb

 Idag kom en reparatör för att installera en ny enhet till vårt värmesystem. När det var inkopplat tändes alla displayer i huset igen, Hurra! När han hade åkt så gick det en timma så slocknade allt igen... Tänk den lycka som varar....

Hur som helst så var det bra att Henke gjort en brasa så jag njöt av brasvärmen i tv-tummet i alla fall i en timma men sen satt jag i köket och jobbade.

På lunchen gick jag en promenad där hundarna kunde springa lösa. Ja, Esset springer, Vinna går lika lugnt som vanligt intill mig. Passade också på att klippa lite grankvistar så att jag kan fixa mina plogstopar ikväll.

Pappa hade det jobbigt och var väldigt ledsen idag. Sliter i hjärtat men får intala mig att det svänger snabbt och går över.

När Henke kom hem gick vi med tjejerna runt sjön och sen tog jag äntligen tag i kloklippningen. Skönt att de nu slutat löpa så kan vi städa upp ordentligt i helgen så att det blir julfint.

Annars somnade jag klockan 8 och sov non stopp till efter 2 då vi gick och la oss i sovrummet. Tyvärr blev resten av nattsömnen inte lika bra efter det.


Inga kommentarer: