måndag, mars 07, 2022

Grattis på 3-års-dagen Esset

Det viktigaste idag är att önska STORT grattis på födelsedagen till Esset, Inlicios Witch Abroad som idag fyller 3 år. Galet att hon redan är 3 år!!!

Hon har utvecklats till en mycket fin tjej men hjärtat på det rätta stället och en glädje till allt som livet bjuder henne.







Jag var på plats på jobbet idag då Gäddor för HG-analys skulle skickas iväg idag och dessutom hade jag lovat att ta emot ett radonvatten för analys.

Strax före lunch blev det en löprunda tillsammans med Maggan  Har tidigare inte tagit tid eller haft Runkeeper på men idag startade jag appen när vi drog iväg. Intressant att se att rundan med mycket backar var 3,15 km med ett medeltempo på 6,58 min/km. Inte så snabbt med andra ord men hastigheten är inte det viktiga med mina löprundor utan det är känslan. Även om löprundorna på jobbet alltid känns tyngre så var dagens löprunda ändå ett snäpp i rätt riktning som kändes något lättare än det brukar och dessutom sprang vi hela vägen upp tillbaka till Håstaängsgård. Hurra!

Åkte hem till tjejerna direkt efter det å då blev det ytterligare en löprunda, denna gången en utan stora backar men något längre än den första. Även den kändes bra och jag tror att den gick något snabbare än den brukar och med Runkeepers hjälp kunde jag notera att rundan blev 3,62 km med ett medeltempo på 6,08 trots några stopp då hundarna rastade sig. Kändes väldigt bra!  Totalt nästan 7 kms löpning hittills i veckan å det är bara måndag lunch.

På eftermiddagen blev det vidare jobb och innan jag gick hem så gjorde vi en impulsbokning av biljetter till Iggesunds Revyn så på fredag blir det revy.

Gjorde en liten snabb inspektion på vägen hem från jobbet så arbetsdagen slutade 16:30. Väl hemma tog jag ut tjejerna som fick göra ett sök, Vinna med dummiesar och korp och kanin och Esset med korp, kanin, 2 gräsänder och en gås. Härlig fart och spontanitet även idag även om avlämningarna idag var lite slarvigare.

Efter söken gick vi runt Vibotjärnen och sen gjorde vi Roothpasta med en pastasås med kött, svamp och grädde. Mycket bra!

På kvällen blev det Husdrömmar.




Inga kommentarer: