söndag, april 10, 2022

Söndagsimprovisation och JADD-test

 Hade inga planer för dagen men kände ändå att jag ville göra nått. Vi hade pratat om att städa ut och göra iordning husvagnen för att kunna åka iväg lite spontant nån helg men när det nu blev vinter igen känns det inte så bråttom med den delen. Tar ju inte direkt jättelång tid att städa en husvagn heller. Alla sängkläder mm tvättade och redo att bäras ut igen så det är egentligen bara att dammsuga och torka lite samt ev. fylla upp med lite provianter som alltid är bra att ha liggande i vagnen.

Hur som helst blev det en lugn morgon, frukost och sedan promenad genom byn. Duschade och pratade med mamma och pappa och tog sedan JADD-prov på Esset som nu ska skickas till USA på analys. Håller tummarna för ett Cleas-resultat.

När vi fått iväg testet så åkte vi och kollade efter nya urnor att ha vid bron eftersom de vi har nu gick sönder i vintras. Hittade inte riktigt det jag är ute efter men vi hamnade slutligen i Forsa. Här träffade vi både Göran och Zenitha och Kicki och Henrik så vi stannade och fikade på Hennings veranda någon timma. Innan vi åkte hem handlades vi av Sjögodis så nu har vi god varmrökt pepparlax till påsk.

Innan vi åkte hem tog vi en promenad med tjejerna efter hamnpromenaden och sedan blev det ett kort ICA besök innan vi åkte hem. 

Slappade och vilade innan middagen som idag blev tacos och sedan fick jag ont i skallen och blev lite illamående så jag somnade tidigt, redan vid 22-tiden.

Inga kommentarer: