torsdag, oktober 27, 2022

Inspektionsdag

 På plats på jobbet tidigt i mörkret... Den här tiden på året har vi förmånen att få se en fantastisk soluppgång från vår arbetsplats. Solen går upp över statsfjärden och brukar resultera i fantastiska färger. Så skedde även idag efter att jag varit på jobbet i ca 20 minuter. En smal djuplila färg började visa sig och den växte sakta men säkert. Men.... efter ytterligare 30 minuter så var den vackra färgen helt borta och allt var grått och det blev regn istället.

Efter fikat åkte jag ut på inspektion. Då var molnen bortblåsta och solen sken och himlen var blå så det blev en riktigt fin dag vädermässigt. När jag passerade sjöar så var de spegelblanka så inte heller blåste det nått.

På förmiddagen var jag på en bilverkstad och på eftermiddagen var jag på en nystartad fotvårdsverksamhet så det är verkligen ett varierande jobb som jag har. Mellan inspektionerna var jag hemma till tjejerna och gick en skogspromenad då jag fick njuta lite av det fina vädret.

Efter jobbet gick vi en promenad genom byn men nu genomförs ju eftermiddagspromenaderna i reflexmundering och pannlampa så de är inte lika njutbara längre. Till på köpet är grusvägen blöt och slibbig så kläder och hundar blir skitiga så detta är verkligen den tråkigaste tiden även om dagarna kan vara fina på hösten.

Till middag blev det saffranstorsk och broccoliris och tv-titt tills det var dags att krypa i sängs.

Inga kommentarer: