söndag, januari 28, 2024

Skidpremiär

 Vaknade tidigt med huvudvärk och seg så blev en lugn start på dagen. Efter lite mat i magen och ytterligare vila så piggade jag dock på mig och kände att jag ville testa skidspåret på täkterna i Änga. Sagt och gjort. Lasse och Birgitta promenerade med Vinna, Jag åkte skidor med Esset och Henke åkte skidor på egen hand. Han tog en kortare runda medan jag åkte totalt 8 km tillsammans med Esset. Linan som jag har när jag springer var dock för kort så Esset fick springa lös mestadels.

Efter fika och ihop-pack så begav vi oss hemåt vid 12:30-tiden. Det hade ju kommit en hel del snö sedan i fredags så medan Henke skottade så tog jag tjejerna på en tur efter skoterleden och genom byn så idag blev det bra med motion trots seg start på dagen.

Sverige spelade bronsmatch mot Tyskland och den såg vi såklart. Såg sedan finalen mellan Danmark och Frankrike som blev precis lite spännande som Sveriges match mot Frankrike hade varit. Förlängning även i den matchen men även nu stod Frankrike som segrare så man kan väl konstatera att det verkligen var tre lag som stack ut under EM och de var de tre lagen på prispallen. Sverige, Danmark och Frankrike som alla hade kunnat vinna men nu blev det alltså Frankrike.

Resten av kvällen blev lugn med tv, räkningar och dusch.

Inga kommentarer: