fredag, mars 26, 2010

Snart tid för vila

Upp igen klockan 06:00, trött som få eftersom jag än en gång varit vaken mellan 04:00-05-tiden. Hur som helst, de vanligt morgonbestyren avverkades och sedan åkte jag och släppte av Henke på Räddningstjänsten för att han skulle ta bilen jag lämnade där igår. Jag åkte med Svarten och tvättade den innan jag åkte till jobbet klockan 07:30.

Var full fart från början, laddade ur bilderna från igår för att Uno skulle får dem innan han gick hem. Hälsade på Staffan som börjar idag och åkte sedan till räddningstjänsten och kollade av läget sedan igår och sen var det dags för Nämndsmöte.

Det skulle bli ett snabbt möte å de gick väl ok snabbt men blev med punkter än det var planerat å nu är det ju jag och Mats som måste skriva protokoll för första gången eftersom nämndssekreteraren inte var närvarande. Mötet var klart strax före klockan 12 så vi åkte tillbaka till kontoret och käkade rester från igår, muuums!!! Åkte sedan hem och gick en sväng med hundarna och sedan till räddningstjänsten för att hämta lite grejer som blivit kvar men som ska tillbaka till cateringfirman.

Väl tillbaka på kontoret kände jag att jag var rejällt trött. Packade upp glas, överbliven efterrätt och annat samt frös in mat som var kvar. Han sitta på rummet en kvart innan det var fika. Bokade sedan lite möten men sen var det dags att göra helg, klockan var 15:30.

Gick till Intersport och köpte en jacka, åkte och fyllde på kylarvätska i bilen och åkte sedan till OKQ8 för att hämta ut nytt bokföringsprogram och lite bikinkläder från Ellos som jag beställt.
Hmm på tal om dem, inge vacker syn att prova dem även om de passade. Hua hur jag har börjat se ut!!!

Jag gick äver till Gunilla och frågade om hon inte skulle hänga med ut på golfbanan med hundarna, sagt och gjort... Var lite väl mjukt för att gå där nu men gick hyffsat OK om man höll sig på det fd skidspåret men annars bar inte snön. Varken för oss eller hundarna...

Väl hemma igen käkade vi pizza. Henke åkte och spelade poker medans jag satte mig framför min för tillfälligt ytterst krassliga dator och slappade vid tvn

Inga kommentarer: