fredag, mars 12, 2010

Vilken vecka

Efter lunchen idag som blev precis lika stressad som tidigare konstaterade jag att jag inte haft längre lunch än 40 minuter en enda dag denna vecka, den kortaste lunchen var 30 minuter. Å då ska man ha i åtanke att det går åt 15 minuter bara till att åka till och från jobbet. Det betyder att jag haft 15-25minuter på mig att hämta hundarna, gå en promenad, värma och äta mat. Jag kan säga att kan knappt har tid att tugga om man ska hinna med detta.

Äntligen blev vi i alla fall klar med bidragsansökan till Naturvårdsverket, fick den påskriven av kommunchefen, kopierade upp den och alla bilagorna och la den på lådan till alla berörda instaner så nu är det bara att hålla tummarna.

Från jobbet kom jag inte förrän 16:20 å nu ska jag ha en lugn och skön helg. Vi började med att åka och handla mat och dryck och sedan när vi kom hem klockan 17:30 tog jag med hundarna upp i skogen för en promenad medan Henke dammsög huset. När vi kom hem fixade Henke mat medan jag dammtorkade nedrevåningen och sedan hann jag med att torka golvet nere också.

Till middag åt vi tacos och sen lyxade vi till det med varsin napolionbakelse till kaffet. Efter att ha sett solsidan så somnade jag rätt direkt, helt slut!!!

Inga kommentarer: