torsdag, maj 24, 2012

Avslutning på viltspårkurs

Idag kom sommaren till Hudik också. Härligt vacker väder och faktiskt lite värme. På lunchen gick större delen av kontoret ner till hamnen där det var invigningsmusik på den nya bryggan. Köpte med en sallad och satt i solen och myste.

Kort men intensivt intag av mat innan jag åkte hem till hundarna. Åkte upp i skogen och gick en lugn och skön promenad med hundarna vid Idsjön- Bodsjön. Tranparet protesterar högljutt över att vi kommer och stör! men hundarna, i alla fall Neo och Humla njöt till fullo av att få bada. Idag blev det bara ett litet ofrivilligt snabbdopp för Vinna.

På promenaden hade jag också med 6mm och sköt lite nu och då. Hon reagerar genom att tvärnita och kolla mot skottet men fortsätter sedan med det hon höll på med. Svansen går aldrig ner!

Jobbade på till 16:45 men då blev det snabbt ryck. Hem och slänga i sig lite mat och sedan ut i skogen. Ikväll var det kursavslutning på Viltspårkursen och då skulle spåren ligga i genom extremt snårig terräng. Det var egentligen bara det spår som Vinna fick gå som var extremt. Jag fick nästan krypa fram vissa delar men Vinna tyckte att det var skoj och spårade på mycket bra!

Hem kom jag först 21:30 å då väntade såklart Eurovisionsschlagerfestivalen så nu är det i alla fall klart att Sverige går vidare till Finalen på lördag.

Inga kommentarer: