söndag, maj 27, 2012

Viltspårprov

Så var det dags. Vinna blev 9 månader i fredags och idag fick jag tid att gå anlagsklassprov viltspår. Tog det först lugnt på morgonen och gick en promenad ner till varvet och lät hundarna simma lite. Gick ut på rampen med hundarna kopplade eftersom det var sjösättning av båtar och en tjej med barn som sprang omkring och lekte. Alla hundarna började simma, så även Vinna omen lite plasskit men det blir ju lite konstigt i koppel. Hur lugn som helst är hon dock i vattnet vilket är skoj.

När vi kom hem så satte jag mig och solade i en dryg timma. Vinna låg med ute på gården men när klockan var 14:30 gick vi in och vilade lite. Vinna skulle iväg och gå viltspår  så hon behövde vila lite.

När det var dags att åka var Vinna jättetrött. Hade nog tagit på krafterna att vara med hela dan särskilt eftersom vi har så varmt helt plötsligt.

Hur som helst så gick spåret bra. Första spåret som jag inte haft nån aning om hur det var draget. Man ska verkligen träna mera så men hon var duktig även om hon halvvägs blev lite trött. 15minuter tog spåret och hon gick såå lugnt och fint. Duktiga lilla Vinna har fått sin första officiella merit eftersom hon blev 9 månader i fredags.


Blev en jätte sen middag så vi köpte pizza idag. Himla gott var det!!!


Inga kommentarer: