lördag, juni 27, 2020

En LITEN husvagnstrippp

Efter en lugn och skön morgon, en båtspekulant som ändrar sig hela tiden. Ska komma, kan inte komma, vill komma, vill inte komma, måste få komma och kolla, kommer in… Har väl aldrig varit med om en veligare person. Undra om han överhuvudtaget kommer att ta sig hit nån gång….

Hur som helst när vi konstaterat att han inte heller idag kommer att komma idag så kopplade vi på husvagnen och begav oss mot Enånger. För första gången på flera veckor såg vi molnen komma och snart var det helt mulet. En helt annan temperatur var det också då temperaturen säkert sjunkit runt 8 grader sedan i går. Fortfarande varm med runt 22-23 grader dock men med svalkande vind.

När husvagnen var på plats så gick vi upp till stenbrottet så att tjejerna fick en promenad och ett svalkande dopp och när vi kom tillbaka till Änga så hade Lasse och Birgitta kommit hem från stranden där det varit några rimmar på förmiddagen.

Blev lite sen lunch i trädgården och sedan testade vi en nya drink före grillmiddagen. Det blev en Rabarber Gin och Tonic. 

Middagen fixade Lasse, Birgitta och Henke medan jag gick en promenad med tjejerna. Oj vad Esset njuter av att springa på täkterna. Hon springer stort, och fort och roade sig med att jaga svalor som flög lågt framför näsan på henne.

Efter middagen kopplade vi upp oss och var med på Annette Geddas vinprovning igen. Två vita viner med samma druva men med helt olika smak. Jättetrevligt och roligt som vanligt….

Efter vinprovningen gick vi ut i trädgården idag men senare på kvällen blev det lite väl kallt så vi avslutade kvällen inomhus i köket. I säng kom vi första efter 1-tiden. Började molna till igen på kvällen....


Inga kommentarer: